(ВІДЕО) Пункт пропуску «Вільча» – посткарантинна стабільність

НАЗАД
07 серпня 2020 16:40

Цей пункт пропуску є єдиним автомобільним пунктом пропуску розташованим на Київщині та найближчим від столиці нашої держави до українсько-білоруського кордону.

Вже місяць, як після тривалих карантинних обмежень на кордоні з Білоруссю відновив роботу міждержавний (для громадян України та Республіки Білорусь) пункт пропуску «Вільча». Цей пункт пропуску є єдиним автомобільним пунктом пропуску розташованим на Київщині та найближчим від столиці нашої держави до українсько-білоруського кордону.

Незважаючи на туристичний сезон, на сьогодні завантаженість пункту пропуску невелика. Впродовж місяця державний кордон тут перетнули понад 1100 осіб та майже 600 транспортних засобів, що є значно меншим показником в порівнянні з 2019 роком.

Прикордонники забезпечують надійний захист кордону та у своїй діяльності дотримуються встановлених карантинних правил введених на період з 1 по 31 серпня у відповідності до Постанови КМУ від 22 липня 2020 року № 641.

Зауважимо, що іноземці, які прямують в Україну в обов’язковому порядку, під час перетинання кордону, повинні мати поліс страхування, що покриває витрати на лікування COVID-19, окрім категорії громадян, які чітко визначені постановою Уряду. Громадяни України, які прибувають з Республіки Білорусь, яка з 02.08.2020 перебуває в «зеленій зоні», перетинають кордон встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси